Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Aftonbladet rullar vidare

2017-10-21

Lagom till att nästa våldtäktsman på Aftonbladets lönelista diskuteras, har Lena Mellin försökt att svara på varför man hänger ut folk på ett sätt som de själva rapporterar som för förtal. Nej, det ärliga svaret ”vi gillar pengar och förtal säljer” kommer du inte få höra, men texten känns konsekvent. I korthet: Martin Timell hängs ut för att han medger sina gärningar, så även Anders Borg, och generellt sett berättar man inte vem som är gärningsman. Beträffande Harvey Weinstein är det allmänt känt att han är ett svin, men eftersom ingen vet vem ”aftonbladetprofilen” är, så vill man inte berätta det med hänvisning till att man normalt inte gör sådant.

Bläcket han inte torka på pappret innan man ger sig på Lasse Kronér, igen på ett sätt som man själv rapporterar som förtal. Jag är övertygad om att Kronér är ett svin, jag tvivlar inte på hans skuld. Om jag ska vara helt ärlig så skiter jag i vilket, då jag inte ingår i den ”public” som avses när man gör nöjesprogram som ”public service”, då jag hellre lyssnar på Deep Purple än tittar på lekprogram på (snart skattefinansierad) tv.

I övrigt tänker jag inte kommentera Aftonbladet och deras ruttna människosyn ytterligare förrän det börjar pratas om den tredje ”aftonbladetprofil”. Det lär ju trots allt inte dröja speciellt länge. En och annan har ju slutat på grund av detta genom åren.

Kategorier: Aftonbladet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips