Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Tack till Arbetet, Expressen, Aftonbladet och ETC för att ni hittade Onlyfans!

2023-08-16

Jag är verkligen jätteglad över varje trivialitet som engagerar den s.k. kultureliten. Så länge de fyller sina textkvoter med sin upplevelse av Linda Skugge på Onlyfans besparas mänskligheten korkade texter om ämnen som faktiskt bär en viss vikt och relevans. Sen kan man såklart diskutera lämpligheten i att Arbetet, Expressen, Aftonbladet, ETC och liknande skräptidningar gör reklam för Onlyfans, med tanke på effekten som bilder på lättklädda kvinnor kan ha på andra kvinnor. Skampatrullen (tidigare känd som Reklamombudsmannen) har t.ex. slagit ner på att en schampo-reklam på Instagram var ”för sexig”. Därför vill jag igen påminna alla föräldrar om att inte lämna era barn vind för våg på Internet! Det är lika självklart som att man själv inte använder Internet när man är med sina barn! Och jag vill också säga något om personligt ansvar.

Du som är vuxen och har invändningar, eller som kanske rent av anser att bilder på lättklädda kvinnor kan bidra till att du får en sned bild av din kropp eller ett skevt kroppsideal, bör ha insikt nog att anpassa ditt beteende på nätet och i sociala medier så att du undviker oönskad exponering.

Med det sagt uppmuntrar jag Arbetet, Expressen, Aftonbladet och ETC att inte lämna ämnet Skugge och Onlyfans för att försöka analysera och kommentera politik eller viktiga samhällsfrågor igen, för just det har ju aldrig riktigt varit dessa tidningars starka nisch.

Kategorier: Aftonbladet, Moralism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips