Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Allah’s akilleshäl är naken hud

2015-01-18

Det råder inga tvivel om att Allah’s akilleshäl är naken hud, speciellt om det handlar om kvinnobröst eller manliga könsorgan. För att vara ett övernaturligt och allsmäktigt väsen kan man tycka att detta är en stor akilleshäl, men Allah har utvalda allierade. Svenska Dagbladet, december 2013:

I 30 år hängde hon i riksdagens gästmatsal med sin blottade barm. Men en dag fick vice talman Susanne Eberstein (S) nog och lät plocka ned barockmålaren G E Schröders målning av Juno.
Svenska Dagbladet, oktober 2013:
En marmorskulptur av en naken man har dolts av FN under de pågående samtalen om Irans kärnprogram. En pikant cover up, då FN tydligen inte vill genera de iranska diplomaterna.
Så tydligen är detta ett ringa handikapp med tanke på samarbetsviljan hos politikerna. Konst kan förvaras utom synhåll, vilket ironiskt nog inte bara eliminerar dess problem, utan även dess enda värde. Jag har tidigare publicerat både kvinnokropparmansbröst, kvinnobröst och nakenhet, rent av full frontal nudity, och jag ser ingen anledning att bryta den traditionen. Detta är gudinnan Venus:
Läs gärna mitt inlägg om sexistiska datorspel.

Kategorier: Uncategorized

3 svar till “Allah’s akilleshäl är naken hud”

 1. Lokatt skriver:

  Helt fantastiskt otroligt att tanten plockade ner tavlan! Borde vara straffbart. Väldigt vacker är den, och brösten är dessutom pyttesmå..
  Min gissning är att någon utrikes gäst fällt en kritisk kommentar, och vips försvinner tavlan. Susanne Eberstein bör skämmas!
  Och han som vill ta bort målningen av Gustav III av politiska skäl- Är de inte riktigt kloka det där riksdagsfolket?

  Någon gång har jag kommit i närkontakt med lokalpolitiker och fått inblick i deras kulturella bildning – det var skrämmande upplevelser.

 2. De skall vara representativa för folket, vilket i sin tur ger mig lätta rysningar…..om folket….

 3. Personligen tror jag att den sk smygislamiseringen redan är på gång. Ni vet ju att inga avbildningar av människor är tillåtna. Först förbjuder man bilder på nakna, sedan på mindre nakna och till slut även synlig hud och synligt hår.:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips