Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

”Även religiösa tjänar på att religion kritiseras”

2012-01-04

Tillsammans med Samuel Varg Thunberg har jag skrivit några korta rader om religionskritik på Newsmill. Dels vill jag slå ett slag för vikten av en rimlig kritik av religion, men så här i efterhand vill jag ge Samuel en stor eloge för sitt mod och sin hederlighet. Han är troende kristen, men gör gemensam sak med mig som religionskritiker i att förmedla vikten av en vital debatt. Läs gärna artikeln här.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips