Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Efterlivssexreglerna

2016-09-07

MEMRI TV, som syftar till att skapa en brygga mellan öst och väst, publicerade 2013 en video där imamen Muhammad Ali Shanqiti berättar om kvinnorna man får i sitt efterliv. Det var faktiskt ett ganska intressant föredrag, i sin korthet.

Detta gäller: Varje muslim får minst två jungfrur i paradiset. För varje jungfru får man 70 tjänarinnor. Man får ha sex med sina jungfrur och deras tjänarinnor. För varje kvinna från denna värld, får man 70 jungfrur. Det finns alltså tre typer av kvinnor i paradiset. Jungfrur, tjänarinnor och kvinnor från denna värld. Det muslimska paradiset måste vara kvinnoälskarens dröm!

Själv är jag nöjd med mitt monogama liv, men om man nu är muslim för brudarnas skull, så är det viktigt att komma ihåg att man inte ska ha sex med någon som inte vill ha det, oberoende av religiösa privilegier. Det spelar förmodligen ingen roll i paradiset, knock yourself out, men det känns väldigt viktigt att tänka på innan man kommer dit.

Kategorier: Uncategorized

Ett svar till “Efterlivssexreglerna”

  1. Lokatt skriver:

    Ja man blir ju förstummad, så många svartögda jungfrur att det inte går att räkna dem. Det är väl bara att säga grattis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips