Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Holy crap!

2020-12-20

Jag har hittat en ny podcast betitlad Holy crap, och har lyssnat på avsnitt 59. I podcasten hörs Amanda Miklin och Mathilda Ritzén som pratar om diverse övernaturliga och magiska fenomen ur ett new age-perspektiv. I inledningen säljer de sitt kristall-kit (fyra stenar som fångar dina intentioner för 333 kr) och därefter tar de in astrologi Margareta Hedin som gäst. Hedin kan spå folk genom att titta på stjärnorna.

Hennes budskap är att vi ska lyda statsministern och ett det blir bättre. Hon berättar om en linjär tid som vi lever i, och om tre dåtider och tre framtider som pågår samtidigt. Under eklipssäsongen (början på december) förhöjs energin och gränser mellan dessa tider öppnas, vilket gör det möjligt att titta in i andra dimensioner. Nymånen 14/12 är tusenfalt starkare än andra nymånar, och det är den som sätter tonen för 2021, vilket är skälet att tro på en ljusare framtid.

Därefter går hon vidare med att göra reklam för OPA Sverige som syftar till att göra astrologi till ett respektabelt yrke (även) i Sverige. 

Avslutningsvis, astroprognosen för 2021 lyder: Alla kommer bli jättelyckliga, vissa stjärntecken blir extra lyckliga – läs astrobloggen på Damernas värld för mer information. Lyssna ni som vågar!

Annars tipsar jag hellre om Generation YX där vi diskuterar antivaxxare eller Stulet gods där vi avhandlar en låtstöld med Dire Straits.

Kategorier: Pseudovetenskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips