Startsidan  ▸  Texter  ▸  Blogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Jag är obalanserad medan Rundkvist är djävulen själv

2012-01-06

För en tid sedan fick jag mitt horoskop publicerat på nätet. Jag är obalanserad och ondskefull. Vid sidan av mitt själsdödande yrke – datorprogrammerare – hatar jag religion. Inte illa. Men nu ser jag att VoF’s ordförande Martin Rundkvist fått sitt horoskop publicerat av samme astrolog. Han för talan åt satan själv! Där försvann glädjen i att vara den mest föraktade skeptikern – det finns alltid någon som är värre.

Kategorier: Uncategorized

2 svar till “Jag är obalanserad medan Rundkvist är djävulen själv”

  1. Anonym skriver:

    Ajaj, det kan inte vara lätt att vara så hårt underkastad planeternas inbördes geometriska placering vid födseln för resten av livet? 🙂 Sicket stolleri…

  2. Martin skriver:

    Oooond!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips