Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Kränkta av ett kvitto

2014-12-14

Från Radio Houdi avsnitt 110:

Kategorier: Uncategorized

8 svar till “Kränkta av ett kvitto”

 1. Hmm. Kan du bloggposta ditt CV?

 2. Anders Hesselbom skriver:

  Nej. Det är jätteviktigt för mig att hålla isär mitt debatterande och mitt åsiktstrumpetande med mitt jobb. Så jag kommer inte nämna några namn i detta sammanhang. Men den korta historien är jag jobbar som programmerare sedan 20 år.

 3. Fair enough. Men trumpetande var rätta ordet i den här posten! Offerkoftan är inte alltid frivillig.

 4. Kan jag hålla med om. "Var och en är sin egen lyckas smed." Lät det väldigt stenålders, så beror det på att jag är stenålders…:-)

 5. Både bloggpostens patenthurtighet som klippt ur en amerikansk bästsäljande självhjälpbok förstärkt med självbelåtet skryt av Hesselbom och din – KG:s – lyckorecept går stick i stäv med vanlig anständighet. Socialdarwinism i sin prydo!

 6. Ska vara prydno! Men lika unket!

 7. Anders Hesselbom skriver:

  Antisemiter brukar vara snabba med att påpeka att offerkoftan alltid är frivillig, och jag vill absolut inte ställa mig i det lägret. Men under rimliga förutsättningar är man skyldig att åtminstone försöka äga sin situation.

 8. "Men under rimliga förutsättningar är man skyldig att åtminstone försöka äga sin situation."

  OK medges. Och jag har ingen egen gloria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips