Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Lärares arbetsuppgifter krockar med kränkthetskulturen

2020-07-03

Läraren som lyfte bort en elev som hindrade honom, har friats i högsta (!!!) domstolen. Att Sverige över huvudet taget anställer lärare, om det ska bli ett ärende i HD varje gång de försöker utföra sitt jobb, är ytterst märkligt.

För att göra en lång historia kort: En elev ville inte släppa fram en lärare, och läraren agerade enligt vad situationen krävde och föste bort eleven. Elevens föräldrar, paffa över att skolan har högre ambitioner än att vara dagis åt deras i princip vuxne son, såg sin chans att dra in lite pengar. Utan en tanke på hur de förstör för sina medmänniskor, gjorde de ett ärende av detta som på skattebetalarnas bekostnad, hamnade i högsta domstolen!
Vi lever i ett samhälle som hungrar efter vuxna och ansvarstagande människor, som är beredda att underkasta sig kompetenskrav och förordningar, men som fylls på av opportunistiska slackers som via sina föräldrar söker juridisk hjälp att sabotera för sina medmänniskor. Vi går en mörk framtid tillmötes och det var helt rätt av HD att stoppa denna galenskap!

Kategorier: Politik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *



En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips