Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Nya hårda tag i Miljöpartiet

2015-04-12

Kategorier: Uncategorized

4 svar till “Nya hårda tag i Miljöpartiet”

 1. Lokatt skriver:

  Jag twittrade ffg, det blev med den här egocentriske miljöparticyklisten Nils Karlsson. Jag frågade honom hur han tänkt sig att den ensamstående småbarnsmamman i förorten fem km utanför stan skulle ta sig fram i decemberslasket, med ett barn fram o ett barn bak på cykeln till dagiset och sen in till stan. Han svarade omgående: "Pedaler! trampa ett två, ett två"… Kul kille den där 🙁

  Anders, jag frågade om reklamfilmen. Jag förstår nu att den dansande jätten inte är John Houdi utan den skådespelare som brukar spela den en aning korkade polisen i en annan reklamfilm för Comviq. För mig som inte känner någon av dem liknar de varandra !

 2. Anders Hesselbom skriver:

  Jag tycker inte att Nils Karlsson ger speciellt gott gehör för att sin eventuella förmåga att sätta sig in i andra människors situation. Eller för att sila snacket: Han verkar vara aningen egocentrisk.

  Ah, ok! Då förstår jag! 🙂

 3. När nu politik är på gång så vill jag peka på diskussionen mellan admins på VoF. Där diskuteras huruvida ett inlägg om invandringens vetenskapligt belagda vinster är belagda eller inte. Vi vet alla att det inte finns sådana. Men anar någonstans att omedelbar vinst av 100 000 människor /år inte genererar en omedelbar vinst…. Admins på VoF tvistar om huruvida frågeställningen inte borde betraktas som rasistisk. De svenska vetenskaperna i sin prydno. Vetenskapen är inte ens intressant. Man vill inte veta. Däremot ha synpunkter mot dess eventuella ton. VoF har helt och hållet missat vad vetenskap ens handlar om. Det handlar om att veta, inte om att tycka om hur det borde vara…..Jag skäms allt djupare över Sveriges intelligentia. Om man nu får kalla VoF för det….Tveksamt.

 4. Patrik N skriver:

  Inget parti tillfredsställer allas behov och önskningar. Vad är intressant med att detta gäller även för Miljöpartiet..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips