Startsidan  ▸  Texter  ▸  Blogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Rimlig kritik mot ateism?

2013-07-29

Jag tror aldrig jag har varit med om en så befängd debatt. Torbjörn Jerlerup anser att allt kan kritiseras. Min senaste replik är här, Jerlerups senaste svar är här (jo, om man inte behärskar debatten är vilken missrepresentation som helst tydligen tillåten). Jag vill betona att hans repliker är irrelevanta för sakfrågan – det är mest en sammanställning av hans egna förutfattade meningar och generaliseringar.

Här har vi kritik (?) mot ateismen:

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips