Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Senaste skörden av MP-skandaler

2016-04-27

Miljöpartiet är verkligen partiet som aldrig slutar att förvåna. Vad sägs t.ex. om att man bjuder in Usama bin Ladins mentor, salafisten Salman al-Ouda, att föreläsa?
Expressen skriver idag om Derya Uzel Senir, som trots allt rabalder kring Mehmet Kaplan, väljer att likt han förneka armeniska folkmordet? Hon skriver att ”Miljöpartiet kommer att arbeta för att beslutet [att erkänna folkmordet] inte ska verkställas i regeringen” och att hon kommer driva frågan personligen.
Och det kan faktiskt löna sig! SVT är fortfarande (!) underordnad Miljöpartiet, och som Sydsvenskan rapporterar, är historierevisionism en fullkomligt rimlig väg i Sverige.
Spontant skulle man kunna tänka sig att partiet själv tycker att kontakterna med extremhögern är problematisk, men att äta middag med ”idioter” är tydligen normalt inom MP. Grön ungdoms språkrör festar t.ex. gärna med våldtäktsmän, vilket vi andra definitivt inte tycker får normaliseras.
Lite mer läsning:
Maj 2015: Kristna Värdepartiet anser att Humanisterna står för statssocialism och Kampanjen mot religiösa har bismak av angivarsamhälle (Anita Goldman)

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips