Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Siktet på Melodifestivalen

2016-02-06

Tidningsmedia älskar Melodifestivalen, och framställer de mest triviala händelserna som stora nyheter. Expressen har följt Anna Books fruktansvärda resa sedan bidraget hon skulle framföra har diskvalificerats, och SVT skyddar Book genom att stryka alla skämt om henne. Nerikes Allehanda citerar henne:

”Det handlar inte om en tävling längre för mig, utan om att visa att en artist som har hållit på i 30 år står pall för vad som helst.”

Fast en del gnäll har det väl ändå varit? Inte bara om bidraget i fråga, utan även om trasslet med håret. Jag vågar inte gå längre än att säga att hon står pall för nästan vad som helst.

Kategorier: Uncategorized

2 svar till “Siktet på Melodifestivalen”

  1. Lokatt skriver:

    Vilken soppa för Anna, håret risigt! Jag är faktiskt oerhört okunnig om vem Anna Book är, men jag minns en parodi på henne för länge sedan där skådespelerskan som agerade Book presenterade henne som auktoriserad "Lipsill" och gjorde återkommande scener (som jag utgår från att man skulle känna igen) där hon grät och gräät och grääät. Övervikten var förstås också en poäng. Arma Anna.
    Men nu får hon det bästa en popartist kan få: PR. Hennes melodi diskas,skandal och hej å hå,(och gråååt)men får sjungas ändå! Så det blir klirr i kassan, nya Louis Vuittonväskor – och lyckogrååt får man gissa 😉

  2. Lokatt skriver:

    För att uppdatera mig angående Anna Book hittade jag "Arga snickaren V.I.P", ett hemma hos-reportage. Det var ju inte klokt hur hon snyftade och grät, i princip hela tiden! Om det inte var för röran i hemmet, vantrivseln med bostaden, de ohjälpsamma curlade barnen så var det för att en av de påkostade naglarna gått av. En fascinerande lipsill, precis som dom sa tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips