Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Slagen på fingrarna av Svenska Kyrkan

2013-06-07

Denna text som legitimerar Gudstro och avfärdar icke-tro på Gud, skriven av Johan Tyrberg har jag kritiserat för sina (i mitt tycke) tveksamma vetenskapliga påståenden. Jag var faktiskt beredd att gå så långt som att hävda att det är en förvillande text. Men tydligen är det som står i texten helt i sin ordning, och min kritik har andra orsaker. Från författaren själv:

De anspråk som såg så knäppa ut, är alltså helt i sin ordning. Speciellt om författaren får säga det själv. Kanske att Gud finns, trots allt…?

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips