Startsidan  ▸  Texter  ▸  Teknikblogg

Anders Hesselbom

Programmerare, skeptiker, sekulärhumanist, antirasist.
Författare till bok om C64 och senbliven lantis.
Röstar pirat.

Vi kan betrakta recensenter som lika dåliga som skeptiker

2015-11-12

Jag lärde känna Kristoffer ”Kringlan” Svensson för några år sedan när han sa i sitt poddradioprogram att skeptiker är ”den sämsta sortens människor”. Men jag tror nog att det är tryggt att säga att bokrecensenter också står rätt lågt i kurs.

Efter att ha läst denna artikel i Sydsvenskan (varning), känner jag mig väldigt gammal och konservativ, städad och väluppfostrad. Jag har länge gjort mitt yttersta för att provocera folk med min skepticism. Jag tror inte på Gud, och så vidare. Men som sagt, Kringlan, han kan provocera han, och förmodligen är det alltså inte skeptiker som är att betrakta som allra sämst. För att bjuda på ett exempel på vad Kringlan tycker om recensenter (jag har klippt bort det värsta, klicka inte på länken ovan om du är känslig):

”Horan ska dö! […] Jag vill att hon ska sitta på en sådan där liten båt i Medelhavet och bli våldtagen medan hennes man tittar på.”

Och igen, känsliga läsare varnas.

Kategorier: Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *En kopp kaffe!

Bjud mig på en kopp kaffe (20:-) som tack för bra innehåll!

Bjud på en kopp kaffe!

Om...

Kontaktuppgifter, med mera, finns här.

Följ mig

Twitter Instagram
GitHub RSS

Public Service

Folkbildning om public service.

Hem   |   linktr.ee/hesselbom   |   winsoft.se   |   80tal.se   |   Filmtips